CONTACTEER ONS

TOTAALPROJECTEN

Is uw woning of uw bedrijf toe aan een make-over? Ontbreekt het u aan tijd, kennis of energie om zelf aan de slag te gaan? Dankzij onze jarenlange ervaring en het betrouwbare netwerk van professionele stielmannen dat we hebben opgebouwd, nemen we bij Ilvero ook grotere totaalprojecten voor onze rekening. Wilt u dus uw volledige interieur door ons onder handen laten nemen? Prima! Alle totale interieuropdrachten en renovaties brengen we bij Ilvero tot een goed einde. 

ZORGELOOS EEN NIEUW INTERIEUR KIEZEN

We bieden gratis opmetingen van de ruimtes aan en geven u uitgebreid kleuradvies voor uw inrichting en decoratieve elementen. Vervolgens zetten we onze jarenlange ervaring en doorgedreven vakkennis in om een prachtig resultaat te bekomen. Het feit dat we enkel hoog aangeschreven producten gebruiken, is een extra garantie voor kwaliteitswerk dat tot in de puntjes in orde is! 

CONTACT

Heeft u vragen over de voor- of nadelen van bepaalde vloerbekleding? Wenst u meer informatie in te winnen over uw totaalproject? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij overtuigen u graag van onze mogelijkheden en stellen een vrijblijvende offerte op.

In beeld